Monteurs bezig met graafwerkzaamheden onderhoud

Geplande onderbreking van energie 

Onderhoud aan ons netwerk is noodzakelijk om de kwaliteit van onze energielevering hoog te houden. De levering van energie kan tijdens het onderhoud onderbroken worden. Zo kunnen we veilig werken. U wordt altijd tijdig op de hoogte gesteld als u door werkzaamheden geen energie af kunt nemen.

U ontvangt tijdig een brief

Als door onderhoudswerkzaamheden uw energie wordt onderbroken, ontvangt u minstens 5 werkdagen voor deze geplande onderbreking een brief van ons. Als u een aansluiting hebt groter dan 3x160 Ampère zelfs 10 werkdagen van te voren. In die brief vermelden we altijd de datum, het tijdstip en de geplande duur van onze werkzaamheden. U vindt in de brief ook altijd een telefoonnummer waarop u contact met ons kunt opnemen bij vragen. U ontvangt ook een brief als u een nee/nee- of een nee/ja-sticker op uw deur hebt.

Meer informatie

Wilt u weten welke soort werkzaamheden we uitvoeren om ons net te onderhouden? Lees dan onze pagina Soorten onderhoudswerkzaamheden. Daar vindt u ook informatie over de investeringen die wij doen in ons energienet.

Of bekijk de grootschalige werkzaamheden die Enexis Netbeheer momenteel uitvoert. 

menu