Trainingen en opleidingen

Enexis Training & Opleiding verzorgt voor eigen medewerkers en voor de medewerkers van gecontracteerde aannemers technische praktijk en veiligheidtrainingen (bei en viag). Hiermee waarborgen we dat we werken conform onze veiligheidsvoorschriften, werkmethodes en procedures. 

Enexis Training & Opleiding heeft eigen docenten en eigen opleidingslocaties in Hoogeveen en Eindhoven. Op deze locaties bootsen we de dagelijkse praktijk van onze monteurs na. Cursisten kunnen ook oefenen op elektrische installaties die zij in hun dagelijks werk tegenkomen. Alle locaties beschikken over een schakelpracticum, een montageruimte en één of meerdere theorielokalen.

Enexis Leerplein voor gecontracteerde aannemers

Wij vinden het belangrijk dat uw en onze medewerkers hun werk kunnen doen volgens de meest actuele technische voorschriften en veiligheidseisen. Daarom zijn we er alert op dat trainingen tijdig aangeboden worden​ en hebben we zoveel mogelijk certificaten en planningen geautomatiseerd. We willen u als aannemer in staat stellen om de trainingen voor uw medewerkers goed en efficiënt te plannen. Met dat doel hebben we het Enexis Leerplein ontwikkeld. Op het Leerplein kunt u medewerkers aanmelden voor een of meerdere trainingsmodules. Stuurt u daarvoor een e-mail naar leerplein@enexis.nl​, met daarin de volgende gegevens:

  • ​Volledige bedrijfsnaam
  • Factuuradres
  • Naam contactpersoon
  • Enexis Leerplein (naam medewerker aannemer) 
  • E-mailadres contactpersoon 
  • Telefoonnummer contactpersoon 
  • KvK-nummer

Na verwerking van uw mail ontvangt u inlogcodes voor het Enexis Leerplein en een instructie. ​​​​​​​​​​​

Technische trainingen elektriciteit

Enexis Training & Opleiding verzorgt technische praktijktrainingen voor eigen medewerkers en medewerkers van gecontracteerde aannemers.

Lees meer

Technische praktijktraining gas

Enexis Training & Opleiding biedt een uitgebreid programma van praktijktrainingen op het gebied van gas.

Lees meer

Veiligheidstrainingen

Enexis Training & Opleiding verzorgt veiligheidstrainingen voor eigen medewerkers en medewerkers van gecontracteerde aannemers.

Lees meer

Voorwaarden training en opleiding

De voorwaarden voor onder meer prijzen, annulering en legitimatie van Enexis Training & Opleiding.

Lees meer

Web opleidingsniveau

Het opleidingsniveau van trainingen en opleidingen is over het algemeen WEB 2. Een overzicht van alle WEB-opleidingsniveaus.

Lees meer

Was deze pagina nuttig?

Ja Nee