Alle informatie voor gecontracteerde aannemers van Enexis

Als gecontracteerde aannemer of installateur voert u regelmatig werkzaamheden uit voor Enexis. Via​ het blok ‘contracten en documenten’ hieronder komt u r​​​​echtstreeks bij het contract of de contracten waarin uw samenwerking met Enexis is vastgelegd. 

Ook alle informatie om uw werk goed en veilig te kunnen uitvoeren hebben we voor u overzichtelijk bij elkaar gezet, inclusief ons aanbod aan trainingen en opleidingen.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Contracten en documenten

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en u hebt toegang tot al uw contracten met Enexis en alle documenten die u als gecontracteerde aannemer nodig hebt.

Naar uw contracten en documenten

Enexis Training & Opleiding

Enexis Training & Opleiding verzorgt technische praktijktrainingen en veiligheidstrainingen voor eigen medewerkers en medewerkers van onze gecontracteerde aannemers.

Naar het trainingsaanbod

HSE Rapportagetool voor veilig werken

Veilig, gezond en milieuvriendelijk werken staat bij Enexis hoog in het vaandel. Met de HSE Rapportagetool houden we inzicht in de werkomstandigheden van onze contractanten.

Lees meer

Mijn Enexis openbare verlichting

Bent u gemachtigd tot het uitvoeren van werkzaamheden aan openbare verlichting die is aangesloten op het netwerk van Enexis? Het Portaal Openbare Verlichting houdt u onder meer op de hoogte van actuele storingen.

Naar het OV-portaal

Contact met Enexis

Neem met uw vragen of opmerkingen contact op met Enexis via het contactformulier.

Lees meer

Was deze pagina nuttig?

Ja Nee