Welkom bij Enexis. Enexis beheert het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. We brengen gas en elektriciteit van energieleveranciers veilig in uw huis en bedrijf. We onderhouden en vernieuwen stroomkabels en gasleidingen en zorgen er zo voor dat het aantal storingen tot een minimum beperkt blijft. In totaal voorzien wij zo’n 2,6 miljoen klanten elke dag van gas en elektriciteit. Zelf energie producerenZakelijk ProducerenVan Zon Krijg Je EnergieJouw Energie MomentEconexishuisMobile Smart GridEnexis 2020Smart Grid MasterFUDURAPers PortalSmart ChargingEnexis InnovatieOveral Energie

Wijziging wordt aangevraagd

u krijgt zo spoedig mogelijk een
bevestiging omtrent uw aanvraag.

De pagina die u zoekt, is helaas niet gevonden.

Heeft u de zoekfunctie al geprobeerd? Daarvoor typt u een trefwoord in het zoekveld hierboven. U kunt ook op een van de onderstaande links klikken.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Slimme meter consument

thumb Wilt u meer weten over de slimme meter? Lees hier meer informatie over de slimme meter

Zelf energie produceren

thumb Zelf energie produceren? Dat is leuk en goed voor uw energierekening én het milieu. Wilt u zelf aan de slag, en zoekt u meer informatie, dan bent u hier op de juiste plek.

Contact met Enexis

thumb U kunt Enexis bereiken per telefoon, post, contactformulier en sociale media. Voor veel vragen en verzoeken kunt u terecht bij onze klantenservice.

Klantenservice

thumb De Klantenservice van Enexis is op werkdagen te bereiken van van 8.00 uur tot 18.00 uur voor consumenten en zakelijke kleinverbruikers, en van 08.00 tot 17.00 uur voor zakelijke grootverbruikers.

Openbare verlichting

thumb Speciaal voor gemeentes heeft Enexis de Portal Openbare Verlichting​ ontwikkeld. Via deze portal kunt u aanvragen indienen, storingen melden en status van storingsmeldingen opvragen.

Slimme meter zakelijk

thumb Wilt u als ondernemer weten wat de slimme meter voor u kan betekenen? Antwoorden op deze en meer vragen over de slimme meter leest u hier.

Consument

thumb Lees hier alles wat u moet weten als consument over onze diensten en tarieven, meters, standen en klantenservice.

Storingen

thumb Heeft u een stroom- of gasstoring en ligt dat waarschijnlijk niet aan uw installatie in uw huis? Bel dan het Nationaal Storingsnummer: 0800 9009.

Zakelijk

thumb Enexis verzorgt de aansluiting van uw bedrijf op het gas- en elektriciteitsnet. Lees wat voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen.

Tarieven

thumb Enexis brengt de energie van de leverancier die u hebt gekozen bij u in huis of in uw bedrijf. Voor dit transport worden kosten in rekening gebracht.
​​​​​​​​​​​