Man bekijkt tablet

Alles over Mijn Enexis Zakelijk

Mijn Enexis Zakelijk is onze gratis online omgeving, speciaal voor grootzakelijke klanten. Het geeft een actueel overzicht van al uw gas- en elektriciteitsaansluitingen, uw facturen en verbruik per aansluiting. En u regelt er online uw energiezaken voor uw grootzakelijke aansluitingen. Een groot deel van onze klanten kiest al voor het gemak van Mijn Enexis Zakelijk. U nog niet? Dan vindt u hier alle informatie en hoe u zich aan kunt melden.

Inloggen Mijn Enexis Zakelijk

Hebt u al een account? Dan kunt u via deze pagina inloggen en gebruik maken van Mijn Enexis Zakelijk. 

Aanmelden voor Mijn Enexis Zakelijk

U kunt zich hier aanmelden voor Mijn Enexis Zakelijk. U hebt hiervoor uw klantnummer(s) en de gegevens van de hoofdgebruiker nodig.

Aanmelden

Om gebruik te maken van Mijn Enexis Zakelijk hebt u een account nodig. Klik op het blok 'Aanmelden voor Mijn Enexis Zakelijk' hierboven en vul uw gegevens in. Wat hebt u nodig voor de aanvraag:

 • uw klantnummer.  Hebt u meerdere klantnummers? Geef dan alle klantnummers door die u toe wilt voegen aan uw account.
 • de gegevens(naam, e-mailadres e.d) van de hoofdgebruiker. Deze kan vervolgens zelf collega’s machtigen om Mijn Enexis Zakelijk ook te gebruiken.

Wij maken binnen 3 werkdagen een account voor u aan en voegen alle aansluitingen toe die zijn aangemeld op de door u doorgegeven klantnummers. Zodra dit gereed is, ontvangt u van ons een e-mail met uw inloggegevens en de gebruikershandleiding. U kunt daarna meteen aan de slag in uw eigen Mijn Enexis-omgeving.

Wat vindt u in Mijn Enexis Zakelijk?

Handige lijsten en grafieken geven u een overzicht van: 

 • uw grootzakelijke en uw kleinzakelijke aansluitingen: al uw aansluitingen in 1 lijst. Per aansluiting zijn specifieke gegevens zichtbaar zoals EAN-code, leverancier of contracten. 
 • uw facturen: u kunt een totaaloverzicht van alle facturen bekijken en u kunt uw facturen per aansluiting bekijken. U vindt de facturen van de afgelopen 13 maanden. 
 • uw rekeningsaldo: u ziet in 1 overzicht de facturen die u betaald hebt en welke nog openstaan.
 • uw energieverbruik per grootzakelijk aansluiting: uw verbruik en afgenomen vermogen/capaciteit van de afgelopen 13  maanden.

En u regelt uw energiezaken online

Een deel van uw energiezaken regelt u, 24 uur per dag, in Mijn Enexis Zakelijk. In de meeste gevallen hebt u meteen antwoord op uw vraag en dat scheelt u een telefoontje naar Klantenservice Zakelijk. In uw persoonlijke Mijn-Enexis-omgeving kunt u: 

 • een kopiefactuur inzien; 
 • een verbruiksoverzicht inzien; 
 • contracten inzien van uw aansluiting(en); 
 • een aanpassing van uw contractwaarde indienen; 
 • een wijziging van een factuuradres indienen.

Was dit antwoord nuttig?