Gasstoring Urmond/Berg aan de Maas verholpen

Geplaatst: 11-01-2021
Sinds maandagavond 22.45 uur is de gasleiding weer hersteld. U kunt uw gaskraan weer openzetten.

Als het goed is, functioneren uw cv-ketel, gasfornuis en andere installaties weer zoals normaal. Geeft uw cv-ketel toch een storing? Reset deze dan even. Voor de zekerheid raden we aan om ook uw gasfornuis even te controleren.
Blijft u desondanks problemen ondervinden met één van uw installaties? Neem dan contact op met onze Storingsdienst via: 0800-9009. 

Storing gastoevoer   

In Urmond (L) is sinds maandagmorgen 11 januari rond 10.35 uur een gaslekkage ontstaan bij graafwerkzaamheden aan een hogedrukleiding richting Berg aan de Maas. Er zijn in eerste instantie ongeveer 32 woningen ontruimd, maar de lekkage is van dien aard dat later een groter gebied is afgezet. De situatie rond het lek was maandagmorgen al onder controle en de gasleiding is toen afgesloten. Om het lek te kunnen dichten is een groot deel van Berg aan de Maas na 13.30 uur tijdelijk van het gas afgesloten. Het gaat om zo’n 980 klanten in het noordelijk deel van Berg tot aan de Raadhuissstraat 82b.

Op de hoogte blijven van de storing of heeft u vragen over de gasafsluiting? Kijk dan op deze site of volg @EnexisStoringen op Twitter. U kunt bij vragen ook het Storingsnummer van Enexis Netbeheer bellen, tel. 0800-9009.

Was dit antwoord nuttig?