BEI-VIAG

Technische praktijktraining elektriciteit

Enexis Training & Opleiding biedt een uitgebreid programma van praktijktrainingen op het gebied van elektriciteit. Het programma bestaat uit 5 opleidingen, die opgebouwd zijn uit modules. U bepaalt zelf of een medewerker een complete opleiding nodig heeft of dat het volgen van een of meerdere modules voldoende is. Dit hangt uiteraard af van iemands vaardigheden en ervaring.

Theoriestudie en een praktijkdag

De modules bestaan uit zelfstudie en een of meerdere praktijkdagen. Uw medewerker neemt eerst theoretische informatie, vragen en opdrachten door. Daarna kunt u hem of haar inschrijven voor een praktijkdag in één van onze opleidingscentra in Hoogeveen of Eindhoven. De praktijkdag is gericht op vaardigheden die aansluiten bij de module die op dat moment behandeld wordt. Bijvoorbeeld: het maken van aftakmoffen en het vervangen van aansluitdraden. 

Het overzicht van de opleidingen en bijbehorende leermodules vindt u terug op het Leerplein. 

Inschrijven voor modules elektriciteit 

Om medewerkers aan te melden voor een of meerdere modules, vragen we u om eerst een e-mail te sturen naar leerplein@enexis.nl, met daarin de volgende gegevens: 

  • Volledige bedrijfsnaam 
  • Factuuradres 
  • Naam contactpersoon 
  • Enexis Leerplein (naam medewerker aannemer) 
  • Mailadres contactpersoon 
  • Telefoonnummer contactpersoon 

Na verwerking van uw mail ontvangt u inlogcodes voor het Enexis Leerplein en een instructie voor het aanmelden van uw medewerkers voor de trainingen.