BEI-VIAG

Trainingen en opleidingen

Enexis Training & Opleiding verzorgt technische praktijk en veiligheidtrainingen (bei en viag) voor eigen medewerkers en voor de medewerkers van gecontracteerde aannemers. Hiermee waarborgen we dat we werken conform onze veiligheidsvoorschriften, werkmethodes en procedures.

Lees meer

Enexis Training & Opleiding biedt een uitgebreid programma van praktijktrainingen op het gebied van elektriciteit. Het programma bestaat uit 5 opleidingen, die opgebouwd zijn uit modules. U bepaalt zelf of een medewerker een complete opleiding nodig heeft of dat het volgen van een of meerdere modules voldoende is. Dit hangt uiteraard af van iemands vaardigheden en ervaring.

Lees meer

Enexis Training & Opleiding biedt een uitgebreid programma van praktijktrainingen op het gebied van gas. Het programma bestaat uit opleidingen, die opgebouwd zijn uit modules. U bepaalt zelf of een medewerker een complete opleiding nodig heeft of dat het volgen van een of meerdere modules voldoende is. Dit hangt uiteraard af van iemands vaardigheden en ervaring.

Lees meer

Veilig werken staat bij Enexis Netbeheer hoog in het vaandel. De veiligheidstrainingen van Enexis Training & Opleiding leveren een belangrijke bijdrage aan een veilige uitvoering van werkzaamheden door onze monteurs en de monteurs van onze gecontracteerde aannemers. Voor onze aannemers verzorgen wij o.a. BEI- en VIAG-opleidingen. Voor een actueel overzicht van de veiligheidsopleidingen verwijs ik u naar het Leerplein.

Lees meer

Wat is wel en niet inbegrepen bij de prijzen van onze trainingen en opleidingen? Welke regels gelden er voor annuleren en verschuiven? Meer informatie over de voorwaarden van Enexis Training & Opleiding.

Lees meer

Het opleidingsniveau van trainingen en opleidingen is over het algemeen WEB 2. Voor de volledigheid hieronder het overzicht van alle WEB-opleidingsniveaus.

Lees meer