Nieuws voor consumenten

 • Stroomstoring Zwolle wijk Frankhuis e.o.

  ​Geplaatst: 15-06-2017

  In de ochtend van 15 juni is er een stroomstoring ontstaan in een hoogspanningsstation in Frankhuis in Zwolle. Hierdoor zaten 26.000 huishoudens zonder stroom.

  Lees meer

 • Betrouwbaarheid energiemeters

  Zijn de elektriciteitsmeters die netbeheerders installeren bij Nederlandse huishoudens betrouwbaar? Begin maart 2017 hebben verschillende media aandacht besteed aan het onderzoek dat de Universiteit Twente hiernaar heeft gedaan in 2015. De universiteit heeft laten zien dat ze in hun laboratorium afwijkingen kunnen forceren in de slimme meter. ​​​

  Lees meer

 • Opnieuw melding van fraudeurs

  ​​Geplaatst: 23-02-​2017

  We hebben helaas opnieuw meldingen gekregen dat fraudeurs zich voordoen als monteur van Enexis. Dit keer in Geleen.  Enexis vraagt u hier alert op te zijn. Als deze situatie zich bij u voordoet of als u het niet vertrouwt, laat de monteur dan niet binnen en waarschuw de politie. 

  Lees meer

 • Fraudeurs doen zich voor als Enexis-monteur

  Geplaatst: 31-01-​2017

  In West-Brabant doen fraudeurs zich voor als monteur van Enexis of Baas bv. Enexis vraagt u hier alert op te zijn. Als deze situatie zich bij u voordoet of als u het niet vertrouwt, laat de monteur dan niet binnen.  En neem contact met ons op of waarschuw de politie. ​

  Lees meer

 • Endinet volledig geïntegreerd in Enexis

  ​​Geplaatst: 02-01-2017

  Per 1 januari 2017 is Enexis B.V. de netbeheerder voor gas en elektriciteit in geheel Zuidoost-Brabant en de regio Eindhoven. Endinet B.V. is vanaf nu volledig geïntegreerd in Enexis B.V. en bestaat daarmee niet meer.

  Lees meer

Was deze pagina nuttig?

Ja Nee