Nieuws voor consumenten

 • Endinet volledig geïntegreerd in Enexis

  ​​Geplaatst: 02-01-2017

  Per 1 januari 2017 is Enexis B.V. de netbeheerder voor gas en elektriciteit in geheel Zuidoost-Brabant en de regio Eindhoven. Endinet B.V. is vanaf nu volledig geïntegreerd in Enexis B.V. en bestaat daarmee niet meer.

  Lees meer

 • Zo laag mogelijke tarieven? Daar kunt u ook in 2017 op rekenen

  Geplaatst: 14-12-2016​

  Enexis brengt gas en elektriciteit bij u thuis. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk van kabels en leidingen voorzien we als netbeheerder 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven van elektriciteit en gas. Een goede service en betrouwbaarheid staan daarin voorop. We houden onze tarieven zo laag mogelijk en investeren tegelijkertijd veel geld in het netwerk.

  Lees meer

 • Nieuwe stap in cyberveiligheid laadpalen

  Geplaatst: 07-12-2016

  Op steeds meer plekken staan oplaadpalen voor elektrische auto’s: bij tankstations, in woonwijken, bij hotels, restaurants, in de parkeergarage van IKEA en ga zo maar door. Er wordt tegenwoordig meer en meer geladen via Smart Charging. De laadinfrastructuur groeit dus hard en is volop in ontwikkeling, wat vraagt om verscherpte veiligheidseisen wat betreft cybersecurity. 

  Lees meer

 • Mijlpaal: aansluiting miljoenste huishouden slimme meter

  ​​Geplaatst: 28​​-11-2016

  Vrijdag 25 november was een bijzondere dag: we hebben het miljoenste huishouden van slimme meters voorzien. In 2015 begonnen we met het project ‘grootschalige aanbieding slimme meters’. Het doel is om in 2020 bij alle kleinverbruik aansluitingen (voor de kenner: tot 3x80 Ampère) een slimme meter geïnstalleerd te hebben. Vandaag zijn we precies op een derde. Hiermee liggen we goed op schema.

  Lees meer

 • Rol netbeheerder tijdens de vorstperiode

  ​Geplaatst: 15-11-2016

  Enexis hanteert een ruimhartig beleid. Wij sluiten geen consumenten af van elektriciteit en gas als het vriest. Ook hebben we afgesproken dat we stoppen met afsluiten van elektriciteit en gas in de periode van 17 december 2016 tot 2 januari 2017.

  Lees meer

Was deze pagina nuttig?

Ja Nee