Storing in de straatverlichting

Brandt de straatverlichting niet? Meld het bij uw gemeente.  Ook als  u de status wilt weten van een eerder gemelde storing kunt u terecht bij uw gemeente.

Waar bij uw gemeente meldt u de storing?

Met behulp van uw postcode vindt u de link naar de website van uw gemeente. Via deze link vindt u informatie over hoe u de storing meldt bij uw gemeente.

Zoek contactgegevens voor melden storing openbare verlichting

Vul uw postcode in. U wordt dan doorgestuurd naar de website van uw gemeente. Op die pagina vind u de juiste contactgegevens om uw storing te melden

Waarom melden bij uw gemeente?

Geen straatverlichting? Dit kan veroorzaakt worden door een storing die zich voordoet in het elektriciteitsnet van Enexis Netbeheer. Maar het kan ook dat de lantaarnpaal van de gemeente niet goed werkt. Zonder nader onderzoek kunnen wij niet bepalen wat de werkelijke oorzaak is en wie de storing op kan lossen.

Daarom hebben Enexis Netbeheer en gemeenten in Nederland afspraken gemaakt over hoe we omgaan met meldingen van storingen in de straatverlichting. Eén van die afspraken is dat de gemeente aanspreekpunt is: als de straatverlichting het niet doet, meldt u dat dus bij uw gemeente. Zij onderzoeken wat de oorzaak is van de storing. Afhankelijk daarvan lost uw gemeente de storing zelf op óf neemt contact op met Enexis Netbeheer. Maar ook als u wilt weten hoe lang het duurt voordat de straatverlichting het weer doet, kunt u terecht bij uw gemeente.

Meer weten over straatverlichting?

Wilt u weten hoe Enexis Netbeheer en uw gemeente samen werken aan een goed werkende straatverlichting? Bekijk dan het filmpje.

Storing in de straatverlichting? Zo werkt het.

Storing in de straatverlichting? Zo werkt het.