Een slimme meter aanvragen

Een slimme meter aanvragen

Wilt u een slimme meter aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Aan deze aanvraag zijn wel kosten verbonden: €72,60 euro inclusief btw bij een plaatsing van een slimme elektriciteits- en gasmeter. We plaatsen altijd een slimme meter voor stroom én gas, tenzij er geen gasmeter in uw woning aanwezig is of het plaatsen technisch niet mogelijk is. Uw bijdrage is in dat geval €67,76 euro incl btw.​ 

Aanvraag voor meerdere adressen

Indien u als MKB-er of zakelijke ondernemening voor meer dan 10 adressen een slimme meter wilt aanvragen, gebruik dan ons formulier voor meervoudige aanvraag​.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vraag een slimme meter aan

Vul uw gegevens in

Wij verzoeken u uw gegevens zo volledig en correct mogelijk in te vullen. Deze gegevens worden door Enexis in vertrouwen behandeld en uitsluitend gebruikt voor interne doeleinden.

Aansluitadres
Indien van toepassing
[naam]@[provider.nl]
Aansluitingsgegevens Elektriciteit
Aansluitingsgegevens Gas
Aansluitingsgegevens Algemeen
Factuuradres
Opmerkingen
Algemene voorwaarden

Controleer uw gegevens

Toelichting

Hieronder staan de door u ingevulde gegevens. Zijn ze juist, klik dan op 'verzenden'. Zijn ze onjuist, klik dan op 'terug' om terug te gaan naar de invulvelden en corrigeer uw gegevens.

Hartelijk dank voor uw aanvraag voor een prioriteitsplaatsing van de slimme meter.

Uw aanvraag is geregistreerd en in behandeling genomen. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van deze aanvraag krijgt u van ons bericht.

Met vriendelijke groet,
Enexis