Uw woning verduurzamen

Uw woning verduurzamen is goed voor het milieu en vaak ook voor uw portemonnee. Een mooi moment om hiermee aan de slag te gaan is als u gaat verhuizen of verbouwen. Enexis Netbeheer heeft tips voor u om te verduurzamen.

Monteur met werkbus bij nieuwbouwhuis in nieuwbouwhuis

Uw woning isoleren

Hoe u uw huis ook wilt verwarmen, isoleren is altijd een rendabele eerste stap. Omdat uw huis de warmte beter vasthoudt, verbruikt u minder energie. Wij geven u tips.

Vervangen cv-ketel

Vanaf 2026 moet u bij de vervanging van een cv-ketel overstappen op een duurzamer alternatief. Dat kan een hybride warmtepomp zijn, maar ook een volledig elektrische warmtepomp. Bekijk wat dit voor u betekent.

Een laadpaal regelen

Een eigen laadpaal kan handig zijn. Om dit te regelen, heeft u soms onze hulp nodig. Is bijvoorbeeld uw aansluiting zwaar genoeg om een auto op te laden? Wij vertellen u waar u rekening mee moet houden.

Moeder met kinderen voorlezen in bed

Energie besparen? Wij geven u tips

Heeft u weleens gehoord van raamfolie? Wist u dat uw cv-ketel een ecostand heeft? Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet waarmee u energie kunt besparen. Naast een lagere energierekening, helpt u direct het milieu een handje.